Despre noi    Solutii    Management energetic    Proiectele noastre    Produse    Greenlight    Clienti    Parteneri    Noutati    Contact    
   
RO  EN   
Solutiile Eficiente Energetic RLX
 
     
Vedere generala  
  Problemele dumneavoastra  
  Cum functioneaza  
  Caracteristici si beneficii  
         
         

RLX furnizeaza solutii simple care va permit sa monitorizati, analizati, vizualizati, conduce, controla, automatiza, raporta, urmari si imbunatati performanta consumatorilor dvs de energie electrica.

RLX furnizeaza o gama completa de echipamente de monitorizare, masurare, management si economisire a energiei utilizate pentru iluminat, toate platindu-se din economia rezultata.

Solutiile noastre sunt implementate pe tot teritoriul Romaniei in proiecte de toate dimensiunile. Gratie lor, zeci de mii de lampi se aprind exact cand trebuie – niciodata prea repede, niciodata prea tarziu. Asta este centrul filosofiei RLX. Eficienta prin inteligenta.

Am dezvoltat aceste solutii modular, independente de operatorul de comunicatii, folosind platforme publice (astfel incat dvs nu sunteti niciodata captivi). Despre asta este vorba atunci cand discutam eficienta oraselor noastre.

Costul iluminatului in localitatea dvs este prea mare? RLX va poate ajuta. Cum functioneaza.

 
 
Copyright © 2014 SC Romlux Lighting Company SA. Toate drepturile rezervate.
NCH Advisors Inc. este cel mai mare investitor american din Romania, cu investitii de peste 300 milioane dolari, prezent in Romania inca din 1996.
Este actionar minoritar si majoritar in peste 300 de companii romanesti din diverse sectoare de activitate. Dintre companiile in care este actionar majoritar pot fi amintite: firme de IT (Netbridge), companii de brokeraj (Active International), banci (LibraBank), companii din industria alimentara (Vel Pitar), companii cu profil industrial care activeaza in domeniul productiei sau al serviciilor (Anticorosiv, Spiact, Electroaparataj, Sudarec, Ipromet, Energoutilaj), real estate (United Capital).

 
UMEB vezi site
Carboplak vezi site
Energoutilaj vezi site
Electroaparataj vezi site
Romlux vezi site

 
SPIACT Craiova vezi site
ELJ Automotive vezi site
Romlux Lighting vezi site
Sudarec vezi site
Electrotehnica vezi site