Despre noi    Solutii    Management energetic    Proiectele noastre    Produse    Greenlight    Clienti    Parteneri    Noutati    Contact    
   
RO  EN   
Proiectele noastre

Romlux Lighting este un pionier in conversia retelelor de utilitati electrice in retele inteligente prin monitorizarea in timp real, prin controlul consumului de energie electrica si prin reducerea cosumului de energie utilizata la iluminat.

Noi ajutam municipalitati de pe intreg teritoriul Romaniei sa beneficieze de servicii de o calitate mai inalta la un pret mai mic, toate acestea generand o amprenta redusa a emisiei de CO2.
 
     
Retele  
  Studii  
  Iluminat stradal  
Iluminat ornamental  
Concesiuni SIP  
         

 
 
Copyright © 2014 SC Romlux Lighting Company SA. Toate drepturile rezervate.
NCH Advisors Inc. este cel mai mare investitor american din Romania, cu investitii de peste 300 milioane dolari, prezent in Romania inca din 1996.
Este actionar minoritar si majoritar in peste 300 de companii romanesti din diverse sectoare de activitate. Dintre companiile in care este actionar majoritar pot fi amintite: firme de IT (Netbridge), companii de brokeraj (Active International), banci (LibraBank), companii din industria alimentara (Vel Pitar), companii cu profil industrial care activeaza in domeniul productiei sau al serviciilor (Anticorosiv, Spiact, Electroaparataj, Sudarec, Ipromet, Energoutilaj), real estate (United Capital).

 
UMEB vezi site
Carboplak vezi site
Energoutilaj vezi site
Electroaparataj vezi site
Romlux vezi site

 
SPIACT Craiova vezi site
ELJ Automotive vezi site
Romlux Lighting vezi site
Sudarec vezi site
Electrotehnica vezi site