Despre noi    Solutii    Management energetic    Proiectele noastre    Produse    Greenlight    Clienti    Parteneri    Noutati    Contact    
   
RO  EN   
Produse
 
     
Sistemul de module  
  Serverul central  
  Infrastructura de comunicatii  
  Dispozitivele de economisire  
         
         

Monitorizare si control in timp real
Tehnologie intuitiva.

La Romlux Lighting ne concentram pe proiectarea unor interfete intuitive, simple si clare dar totusi puternice. Combinand realizarire practice hardware cu platformele software ce ruleaza pe servere dedicate, noi va ajutam sa identificati cu precizie locurile unde se pierd bani si energie. Spre beneficiul utilizatorilor finali, ai mediului si al companiei. Noi ne delimitam de sistemele scumpe, proprietare si in schimb imbratisam solutiile modulare, construite pe platforme publice. Indiferent daca vreti sa reduceti costul iluminatului, sa fiti informati despre unde aveti pierderi in retea sau doar vreti sa aveti o retea publica moderna, noi va vom ajuta sa alegeti solutiile care vi se potrivesc.

Centrul RLX
Toate solutiile noastre sunt construite pe aceeasi structura modulara. Arhitectura lor cuprinde: Toate aceste componente se integreaza continuu prin standarde deschise cu orice alte componente deja instalate in retea. Asa intelegem noi sa obtinem eficienta operationala care economiseste bani si resurse.

 
 
Copyright © 2014 SC Romlux Lighting Company SA. Toate drepturile rezervate.
NCH Advisors Inc. este cel mai mare investitor american din Romania, cu investitii de peste 300 milioane dolari, prezent in Romania inca din 1996.
Este actionar minoritar si majoritar in peste 300 de companii romanesti din diverse sectoare de activitate. Dintre companiile in care este actionar majoritar pot fi amintite: firme de IT (Netbridge), companii de brokeraj (Active International), banci (LibraBank), companii din industria alimentara (Vel Pitar), companii cu profil industrial care activeaza in domeniul productiei sau al serviciilor (Anticorosiv, Spiact, Electroaparataj, Sudarec, Ipromet, Energoutilaj), real estate (United Capital).

 
UMEB vezi site
Carboplak vezi site
Energoutilaj vezi site
Electroaparataj vezi site
Romlux vezi site

 
SPIACT Craiova vezi site
ELJ Automotive vezi site
Romlux Lighting vezi site
Sudarec vezi site
Electrotehnica vezi site