Despre noi    Solutii    Management energetic    Proiectele noastre    Produse    Greenlight    Clienti    Parteneri    Noutati    Contact    
   
RO  EN   
Management energetic
 
     
Vedere generala  
  Structura sistemului  
  Rapoarte si alarme  
  Rezultate  
         
         

O mare parte din bugetul municipalitatii este cheltuit cu iluminarea zonelor in care nu traiesc oameni.
Sau, mai bine zis, este risipit.

Economizoarele RLX va permit sa reglati nivelul de iluminare in acele zone si in momente de timp clare, reducand consumul si costurile cu cca 40%. In loc sa luminati duminica o zona industriala cu aceeasi intensitate ca pe un shopping mall, dvs puteti decide cand si unde vreti sa alocati cheltuirea bugetului dvs de iluminat. Modulul de economisire a energiei isi face treaba atat de discret incat dvs nici macar nu o sa sesizati modificarea iluminarii. Iar viata lampilor este prelungita, ceea ce va ofera economii suplimentare!

Beneficiile Dispeceratului Centralizat
Transformand luminile de pe strada intr-o retea inteligenta de iluminat va permite sa scadeti costurile operationale simultan cu impunatatirea serviciului si a sigurantei publice.
In loc sa astepte rapoartele cetatenilor despre disfunctionalitati, echipele de intretinere vad problemele inca inainte de a fi raportate. Camera de control si hartile integrate fac interventia simpla si precisa, exact la defectiune, in cel mai scurt timp. Avand echipamentele inteligente pe teren, telemanagementul este simplificat si mult mai eficient.
Monitorizarea si controlul economisesc doar ele 8-10%. Modulul de economisire dedicat aduce inca 40%.
     
 
Copyright © 2014 SC Romlux Lighting Company SA. Toate drepturile rezervate.
NCH Advisors Inc. este cel mai mare investitor american din Romania, cu investitii de peste 300 milioane dolari, prezent in Romania inca din 1996.
Este actionar minoritar si majoritar in peste 300 de companii romanesti din diverse sectoare de activitate. Dintre companiile in care este actionar majoritar pot fi amintite: firme de IT (Netbridge), companii de brokeraj (Active International), banci (LibraBank), companii din industria alimentara (Vel Pitar), companii cu profil industrial care activeaza in domeniul productiei sau al serviciilor (Anticorosiv, Spiact, Electroaparataj, Sudarec, Ipromet, Energoutilaj), real estate (United Capital).

 
UMEB vezi site
Carboplak vezi site
Energoutilaj vezi site
Electroaparataj vezi site
Romlux vezi site

 
SPIACT Craiova vezi site
ELJ Automotive vezi site
Romlux Lighting vezi site
Sudarec vezi site
Electrotehnica vezi site