Despre noi    Solutii    Management energetic    Proiectele noastre    Produse    Greenlight    Clienti    Parteneri    Noutati    Contact    
   
RO  EN   
Despre noi  
 
Suntem compania romaneasca care ofera cele mai avansate solutii de iluminat public, proiectate si realizate in Romania. Infiintata in anul 2002 in Targoviste ca o companie de lighting si detinuta majoritar de fondul american de investitii New Century Holdings, Romlux Lighting Company a evoluat de la pozitia de furnizor de echipamente de iluminat la integratorul de solutii moderne, care ofera un management precis al resurselor expuse in iluminatul public si o platforma performanta de intretinere a Sistemului de Iluminat Public [SIP], precum si economiseste energia electrica.

Misiunea noastra este sa fim lideri regionali in furnizarea de solutii inteligente pentru utilitati. Ajutand comunitatile locale sa monitorizeze si controleze inteligent activele, ajutam localitatile sa devina mai placute traiului de zi cu zi, cu servicii mai bune si dramatic mai ieftine.

Solutiile noastre sunt infinit scalabile si construite pe platforme publice. Avand o structura modulara bazata pe conectivitate GPRS, noi furnizam date in timp real.

Alaturi de o comunitate de parteneri in crestere noi am stabilit o prezenta nationala si o experienta solida in implementarea solutiilor eficiente energetic, in orice ambient.

     
     
 
Copyright © 2014 SC Romlux Lighting Company SA. Toate drepturile rezervate.
NCH Advisors Inc. este cel mai mare investitor american din Romania, cu investitii de peste 300 milioane dolari, prezent in Romania inca din 1996.
Este actionar minoritar si majoritar in peste 300 de companii romanesti din diverse sectoare de activitate. Dintre companiile in care este actionar majoritar pot fi amintite: firme de IT (Netbridge), companii de brokeraj (Active International), banci (LibraBank), companii din industria alimentara (Vel Pitar), companii cu profil industrial care activeaza in domeniul productiei sau al serviciilor (Anticorosiv, Spiact, Electroaparataj, Sudarec, Ipromet, Energoutilaj), real estate (United Capital).

 
UMEB vezi site
Carboplak vezi site
Energoutilaj vezi site
Electroaparataj vezi site
Romlux vezi site

 
SPIACT Craiova vezi site
ELJ Automotive vezi site
Romlux Lighting vezi site
Sudarec vezi site
Electrotehnica vezi site