Despre noi    Solutii    Management energetic    Proiectele noastre    Produse    Greenlight    Clienti    Parteneri    Noutati    Contact    
   
RO  EN   
Clienti  
 
Clientii nostri tipici sunt municipalitatile si companiile de instalatii care au nevoie de solutii practice usor de implementat si care pot economisi imediat.

Municipalitatile

Clientii nostri municipali beneficiaza imediat de solutia RLX de telemanagement. Inainte de a ne deveni clienti, cheltuiau peste o treime din buget energetic pentru iluminat. Azi, au scazut aceasta cifra cu o treime. Sunt cateva modalitati prin care factura de energie poate fi scazuta. Una este sa inlocuiesti toate corpurile si toate lampile. Alta, este sa stingi fiecare lampa. Recomandarea noastra este o solutie centralizata cu posibilitatea de economisire cand nivelul de trafic este scazut. Cu o solutie RLX nu e nevoie sa inlocuiti echipamentul (lampile si corpurile] existente. Componentele noastre modulare sunt construite pentru a fi amplasate in punctele de aprinere, fara modificari sau cu modificari minore. Cititi mai multe despre proiectele noastre.

Companiile de instalatii electrice

Clientii nostri companii de instalatii folosesc solutiile RLX pentru a monitoriza consumurile electrice, oriunde, de la compresoarele de aer conditionat si echipamente industriale, pana la iluminatul interior sau exterior.

Cu solutia RLX ei pot:
  • identifica pierderile tehnice si non-tehnice
  • minimiza blackouturile prevenindu-le inteligent
  • limita zonele afectate
  • eficientiza intretinerea si scadea costurile
Clientii nostri beneficiaza de platforma unificata a tuturor aplicatiilor RLX in care se aduna toate solutiile noastre si ofera o vizibilitate completa a retelelor monitorizate, de la punctul de transformare pana la consumatorii finali. Folosind platforme publice ne asiguram ca utilizatorii nu vor fi niciodata captivi in solutiile noastre.

     
 
Copyright © 2014 SC Romlux Lighting Company SA. Toate drepturile rezervate.
NCH Advisors Inc. este cel mai mare investitor american din Romania, cu investitii de peste 300 milioane dolari, prezent in Romania inca din 1996.
Este actionar minoritar si majoritar in peste 300 de companii romanesti din diverse sectoare de activitate. Dintre companiile in care este actionar majoritar pot fi amintite: firme de IT (Netbridge), companii de brokeraj (Active International), banci (LibraBank), companii din industria alimentara (Vel Pitar), companii cu profil industrial care activeaza in domeniul productiei sau al serviciilor (Anticorosiv, Spiact, Electroaparataj, Sudarec, Ipromet, Energoutilaj), real estate (United Capital).

 
UMEB vezi site
Carboplak vezi site
Energoutilaj vezi site
Electroaparataj vezi site
Romlux vezi site

 
SPIACT Craiova vezi site
ELJ Automotive vezi site
Romlux Lighting vezi site
Sudarec vezi site
Electrotehnica vezi site